Hoe helpt u mee…….

WAT KUNT U DOEN………………..

Wilt u meehelpen om mooie initiatieven te realiseren en een bijdrage leveren aan het welzijn van mensen uit Hollands Kroon die tussen wal en schip vallen? Dat kan op verschillende manieren!

 

EENMALIGE GIFT

U kunt ervoor kiezen om een eenmalige gift te doen via Stichting Noodfonds Hollands Kroon. U bent geheel vrij in de keuze van het bedrag. Dit bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer NL02RABO0317774638 (Rabobank t.n.v Stichting Noodfonds Hollands Kroon).

U kunt op onderstaande knop drukken voor een directe donatie via Ideal of PayPal…

Donate € -

 

 

PERIODIEK SCHENKEN

U kunt ervoor kiezen om periodiek te schenken aan het Noodfonds. Ook hier bent u geheel vrij in de keuze van het bedrag. Een voordeel van het periodiek schenken is dat u de gift mag aftrekken van belasting omdat u schenkt aan instelling met de ANBI-status. Uw gift is periodiek wanneer u minstens 1x per jaar schenkt gedurende een periode van minimaal vijf jaar en de bedragen (ongeveer) even hoog zijn. Daarnaast mag de stichting u geen tegenprestatie leveren. Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder. Stuur dan een mail naar noodfonds@diaconaalplatformhollandskroon.nl

 

TESTAMENTAIR NALATEN: GEVEN VIA EEN ERFSTELLING OF EEN LEGAAT

In een testament kun je je persoonlijke wensen laten vastleggen, door aan te geven wat er met je bezittingen, geld en goederen moet gebeuren als je overleden bent. Door de stichting Noodfonds Hollands Kroon  op te nemen in je testament, kun je (een deel van) je bezit een speciale bestemming geven. En daarmee iets blijvends doen voor de cliënten van Stichting Noodfonds Hollands Kroon. Wil je de stichting in je testament laten opnemen, dan heb je twee mogelijkheden namelijk via een erfstelling of via een legaat.

ERFSTELLING 
Je kunt ervoor kiezen de stichting Noodfonds tot (mede-) erfgenaam te benoemen. Je laat dan het geheel of een bepaald deel van je bezit na. Dit heet een erfstelling. Erfgenamen nemen de rechten en de plichten over van de overledene.

LEGAAT
Je kunt ook vastleggen dat de Stichting Noodfonds een bepaald bedrag zal ontvangen. Dit heet een legaat.

Wilt u hierover meer informatie? Stuur dan een mail naar noodfonds@diaconaalplatformhollandskroon.nl

 

Omdat we een ANBI-instelling zijn kunt u uw donatie bij de belastingdienst opgeven.

Dan hoeft u over dat bedrag geen belasting te betalen.

Ons RSIN (fiscaal identificatie nummer) is: 857427891.

 

 

Total Page Visits: 2311 - Today Page Visits: 1